Skogpynten | 40 nye boliger på Ormåsen Hopp til innhold

Bakkeplan-leiligheter: 
Leiligheter 1. etg. (A og B)


Dette er 87 og 88 m2 store leiligheter på bakkeplan med 3 rom. De har egen inngang fra siden av bygget. Disse leilighetene passer perfekt for de som ønsker å nedskalere fra enebolig uten at det går på bekostning av livskvaliteten. Leilighetene passer også godt til single, par, førstegangskjøpere eller små familier. 

Hver leilighet har to soverom, bad, vaskerom, åpen kjøkken- og stueløsning, sportsbod, stor terrasse og privat uteplass, samt tilhørende carport. 

Oppvarming skjer med vannbåren varme i gulv (unntatt soverom og walk-in-garderobe), noe som gir en lun og hyggelig atmosfære. Interiøret preges av materialer av høy kvalitet. 

Toetasjes-leiligheter: 
Leiligheter 2. og 3. etg. (C og D)


Disse leilighetene strekker seg over 143 og 145 m2, og går over 2 etasjer. Med store vindusflater gir de en fantastisk utsikt og mye naturlig lys. Boligene passer til familier og personer som har behov for god plass. 

Standarden inkluderer en åpen himling mellom 2. og 3. etg. Her vil det være mulig å bygge igjen 6,3 m2 av den åpne himlingen, slik at man får et større areal i 3.etg. Det er også mulig å bygge ekstra soverom i 3. etasje, dersom det er ønskelig. Leilighetene kan derfor ha 4- eller 5-roms løsning. Hver leilighet har også 2 bad, vaskerom, åpen kjøkken- og stueløsning i 2. etasje, TV-stue i 3. etasje og innvendig bod. Leilighetene har også to terrasser, sportsbod på bakkeplan og tilhørende carport.

Planløsningen er smart og arealeffektiv, med rom som oppleves som lune og stemningsfulle. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med våre meglere 

Wno7bhwxw2vmxzxtl7z4
Name
Andreas Johnsrud
Position
Prosjektmegler/Eiendomsmegler
E-mail
andreas.johnsrud@dnbeiendom.no
Phone number
+47 454 70 342
Image004
Name
Kari-Anne Haugan
Position
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-mail
kari-anne.haugan@dnbeiendom.no
Phone number
+47 952 15 700

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert? Meld din interesse for å motta prospekt og informasjon om utviklingen i prosjektet. 

3D by Baezeni